ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΑΛΛΑΓΕΣ

Οι πελάτες εντός Ελλάδος που επιθυμούν αλλαγή ή επιστροφή θα πρέπει να επικοινωνήσουν με μαζί μας μέσω email (reflectjewels@yahoo.com) εντός 24 ωρών από την στιγμή που παραλάβουν το δέμα. Τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας. Τα προϊόντα ΔΕΝ πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί & θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση & συσκευασία. Επιστροφές που θα φτάνουν σε μη ικανοποιητική κατάσταση ή που μπορεί να χαθούν κατά τη διαδικασία επιστροφής από εσάς δεν θα γίνονται δεκτές & η ευθύνη είναι αποκλειστικά του πελάτη. 

ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ & ΣΕ ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό κατά την παραλαβή θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως μόλις παραλάβετε. Σε αυτή την περίπτωση προσφέρουμε είτε νέο (ίδιο) προϊόν (εφόσον είναι διαθέσιμο) είτε διαλέγετε νέο κόσμημα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, είτε επιστροφή χρημάτων. Από το σύνολο του ποσού που  θα σας επιστραφεί, αφαιρούνται τα έξοδα αποστολής της πρώτης παραγγελίας.

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! μπορείτε να επιστρέψετε το δέμα με όποιον άλλον τρόπο & μεταφορική επιθυμείτε με δική σας ευθύνη. Μέχρι το δέμα να φτάσει στα χέρια μας υπεύθυνοι είστε εσείς & σε περίπτωση απώλειας δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε την διαδικασία.

 

ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ email ΣΤΟ reflectjewels@yahoo.com  ή μήνυμα στο instagram @reflect_jewels

 

 

Φόρμα επικοινωνίας